I TVIVL? -> LAV EN OPGAVE TIL KIM!!

Akupunktur

Historie

Akupunktur har været anvendt i 3-4000 år i Kina, til forebyggelse af en lang række sygdomme. Akupunktur giver stadig i dag gode og bemærkelsesværdige resultater-også i vores vestlige verden.

     

Hvordan?

Akupunktur er behandling af en række lidelser ved hjælp af meget tynde nåle, der sættes ind i patienten efter et fastlagt mønster, alt efter, hvad de skal virke på. Nålene skal sidde 5-10 min, og man mærker faktisk ikke, at nålene stikkes ind.
På klinikken arbejder vi ud fra en moderne videnskabelig forståelse for, hvordan akupunktur virker. Denne model bygger på det neurofysiologiske forhold, at kroppen frigiver aktive signalstoffer, når nålene stikkes ind.

  

Tandlægeskræk

Vi har erfaring med, at akupunktur har en meget god og afslappende effekt på patienter, der har tandlægeskræk, derfor bruger vi det netop som et supplement, men det kan aldrig erstatte en konventionel lokalbedøvelse..
Mange angste patienter har desuden udtalt brækrefleks. Her benytter vi også akupunktur, da man ved at stikke én nål på hagen, kan opnå stor lindring, og ubehaget ved at skulle have foretaget noget i munden, bliver pludseligt langt mindre.

Til forside
Print
Sitemap
 
Tandlægerne Østerågade · Østerågade 20 · 9000 Aalborg · Tlf.: 98 10 20 86 · CVR-nr.: 26145015